Delfen & Schuren, Presentatie 7 en 8 januari 2023

Delfen & Schuren, Presentatie 7 en 8 januari 2023

Beeldend kunstenaars Theo van Delft en Marijke Schurink dagen elkaar uit tot een ontmoeting in beelden. Na zo ongeveer hun halve leven samen te zijn willen ze op zoek naar verbinding in hun werk met een open vraag: wat beweegt ons? Wat ontstaat er uit onze vier handen? En waar ontmoeten ze elkaar in beeld?

Van Delft en Schurink strijken voor 9 werkdagen neer in een voormalig pakhuis waar als laatste een kapsalon heeft gezeten. Iedere dag maken zij op een andere plek een object of installatie. Ze werken in een dialoog met elkaar en in reactie op het gebouw. Zij Delfen en Schuren!

Deze werkperiode sluiten zij af met een twee daagse presentatie van de neerslag van hun ontmoeting:

Opening vrijdag 6 januari, 20.00 uur

En 7 en 8 januari 11.00 – 18.00 uur
Salon B, naast het Mondriaanhuis.

Korte gracht 9, Amersfoort